Breaking News

Το 1897, ένα UFO συνετρίβη στο Τέξας και το σώμα ενός εξωγήινου θάφτηκε σε ένα νεκροταφείο και στη συνέχεια απήχθη

 

 Το 1897, ένα UFO συνετρίβη στο Τέξας και το σώμα ενός εξωγήινου θάφτηκε σε ένα νεκροταφείο και στη συνέχεια απήχθη - UFO, εξωγήινος, εξωγήινος, τάφος, ναυάγιο UFO, νεκροταφείο



Στις 19 Απριλίου 1897, νωρίς το πρωί στην πόλη Aurora του Τέξας, αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες παρατήρησαν αμέσως ένα μεγάλο ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα πούρου. Έμοιαζε με αεροσκάφη που ήταν ήδη οικεία για εκείνη την εποχή, ωστόσο, σε αντίθεση με αυτά, κινήθηκε στον ουρανό με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Τον Απρίλιο του 1897, παρόμοια μυστηριώδη «αερόπλοια» παρατηρήθηκαν επανειλημμένα στις πολιτείες του Ιλινόις, του Κάνσας και του Τέξας. Η επίσημη έκδοση λέει ότι πιθανότατα πρόκειται για δοκιμαστικές πτήσεις διαφόρων εφευρετών, αλλά στοιχεία για αυτό δεν βρέθηκαν ποτέ. Image

Το αντικείμενο κινήθηκε τόσο χαμηλά πάνω από το έδαφος που κάποια στιγμή χτύπησε σε έναν ανεμόμυλο που στεκόταν στο έδαφος του Judge Proctor, μετά τον οποίο εξερράγη.

Όταν οι ντόπιοι έτρεξαν στον τόπο του ατυχήματος, βρήκαν εκεί παράξενα συντρίμμια και ένα ακόμη πιο ξένο νεκρό σώμα, παρόμοιο με ανθρώπινο, αλλά ταυτόχρονα εντελώς μη ανθρώπινο.

Το Dallas Morning News ανέφερε τα εξής:

«Υποτίθεται ότι ο πιλότος του πλοίου ήταν ο μόνος που επέβαινε και παρόλο που τα λείψανά του είχαν ακρωτηριαστεί άσχημα, μαζεύτηκε αρκετό υλικό για να δείξει ότι δεν ήταν κάτοικος αυτού του κόσμου». Η εφημερίδα μίλησε επίσης για έγγραφα που βρέθηκαν στον φερόμενο ως νεκρό εξωγήινο και υποστηρίχθηκε ότι τα χαρτιά περιείχαν "άγνωστη ιερογλυφική" γραφή.

Ένας από τους τοπικούς αξιωματούχους λάτρευε την αστρονομία και έκανε την υπόθεση ότι αυτό το πλάσμα προήλθε από τον Άρη. Στα τέλη του 19ου αιώνα, πολλοί αστρονόμοι γοητεύτηκαν από τον Άρη και μερικοί μάλιστα έκαναν τολμηρούς ισχυρισμούς ότι υπήρξε αλλαγή εποχής.

Επιπλέον, το 1877, ο Ιταλός αστρονόμος Giovanni Schiaparelli μόλις ανακάλυψε τα περιβόητα "κανάλια του Άρη" - περίεργες λωρίδες στην επιφάνεια του Άρη και πολλοί άνθρωποι μετά από αυτό ήταν πεπεισμένοι ότι υπήρχε πολιτισμός στον Άρη.

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το μέταλλο από το οποίο δημιουργήθηκε το πλοίο που έπεσε έμοιαζε με μείγμα αλουμινίου και αργύρου. Peopleρθαν άνθρωποι από παντού για να επιθεωρήσουν τα συντρίμμια και να συλλέξουν κομμάτια αυτού του περίεργου μετάλλου «ως ενθύμιο».

Την επόμενη μέρα, το σώμα του νεκρού «Αρειανού» θάφτηκε σε τοπικό νεκροταφείο και τοποθετήθηκε στον τάφο του μια πέτρινη πλάκα με ανάγλυφη εικόνα επιμήκους UFO.

Αυτός ο τάφος με μια ταφόπλακα υπήρχε με ασφάλεια μέχρι το 1973 και στη συνέχεια κάποιος έσκαψε τον τάφο και έκλεψε τα υπολείμματα και την πέτρα.

Το 2018, δημοσιεύτηκε ένα βιβλίο της ουφολόγου Kerry Haggard, στο οποίο υποστήριζε ότι το σώμα του εξωγήινου Aurora απήχθη από την αμερικανική κυβέρνηση, έτσι ώστε τα στοιχεία της ύπαρξης εξωγήινης ζωής να μην πέσουν στα χέρια των ανθρώπων.

Στο βιβλίο του, ο Χάγκαρντ επιπλήττει πολύ τις αμερικανικές αρχές, κατηγορώντας τις για διαφθορά, ότι κρύβουν και κρύβουν στοιχεία. Δίνει πολλά παραδείγματα ότι τα περίεργα «αερόπλοια» του 1897 ήταν αληθινά, αναφέρθηκαν από πολλές πηγές σε διαφορετικές καταστάσεις και ότι το σώμα του εξωγήινου υπήρχε στην πραγματικότητα.

 https://el.paranormaldaybook.com/11741349-in-1897-a-ufo-crashed-in-texas-and-the-body-of-an-alien-was-buried-in-a-cemetery-and-then-kidnapped

Δεν υπάρχουν σχόλια